lørdag 15. januar 2011

My big fat Greek wedding!

Jeg gikk gjennom hard-disken på jakt etter et spesielt bilde og fikk øye på bildene fra bryllupet vårt. Ohoi, det føles som en evighet siden (og en del rynker og kilo siden:-)), men hærlige minner da!!
Tenkte jeg kunne dele de med dere...

Jeg og Grekern giftet oss i 1997 med pomp og prakt i St. Helena & Konstantinos Church ikke langt fra sommerhuset vårt i Maraton. Ja, det ble virkelig som i filmen "My big fat Greek wedding". Skikkelig heftig å gifte seg gresk-ortodoks med mange ritualer som jeg ikke akkurat var vant til fra trønderske bondebryllup. Som under, da vi går 3 ganger rundt alteret og alle vennene våre hivde ris på oss. Ja, det kom masse ris fra alle kanter, legg merke til presten som beskytter seg med Bibelen. Latter og støy i kirka...


Utrolig nok kom det hele 65 gjester fra Norge, jeg har en fantastisk slekt og vennegjeng! Så i tillegg til greske skikker ble det både norske taler, "Trønderbrura"-marsjen på trekkspill og fele utenfor kirka og langlang polynese rundt tavernaen vi hadde festen på. 150 gjester, inkludert presten som viet oss (!), levende gresk musikk, ja, tror vi festet til kl. 3 på natta før gjestene ruslet strandpromenaden hjem til hotellet.
  


Brudekjolen var kjøpt i Trondheim og blomstrene spesialbestilt fra Holland. Veldig synd at for-glemm-meg-ei-blomstene ikke tålte hetebølgen og etterhvert ble veeelig visne. Men ellers var alt perfekt den kvelden. Kunne tenkt meg å gifte meg igjen... med samme mann da:-)Minner samtidig om GiveAwayen min:-)
                                            Premie: heklet Bloomingville skjeft i fine gråtoner!

Har du ikke hivd deg med enda, kan du gjøre det HER

4 kommentarer:

 1. så fine bilder,jeg må til hellas i sommer særlig når du legger ut så mange bilder og historier:)

  SvarSlett
 2. Så artig å lese, og ikke minst se! Takk for at du delte:) Og for en kjekk greker!

  SvarSlett
 3. Åh, skulle gjerne deltatt i et heftig, gresk bryllup! Så ut som om dere moret dere stort!

  SvarSlett
 4. Oh you are absolutely beautiful together! God bless you.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...