torsdag 10. november 2011

Design eller Loppis?

 

Jeg abonnerer på Bonytt og på sistesiden av novemberutgaven var det
et fancy bilde av Chill vannmugge fra Erik Bagger.
Lekker, nyskapende design...eller....

Den minnet meg veldig om en stål vannkanne som jeg kjøpte på loppemarked for en billig penge:-)

Inn på kjøkkenet, ut med kanna, fram med sitronen og knips..knips.. fotosession!

Hvem hadde du valgt?

10 kommentarer:

 1. jeg synes "loppisen" var veldig søt, og helt okei, rund og god i formen. har flere stålmugger/-kanner kjøpt på loppis jeg.
  fra bitte bitte micro små (fløtemugge) til stor!

  ha en fin dag, klem TOVE

  SvarSlett
 2. Loppis! Helt klart! Blir alltid glad av tanken på at en ting ikke havner på søpla, men får nye eiere som ellers kanskje ville ha kjøpt splitter nytt.. Altså ved å handle litt på loppis, så er vi med på å bremse forbrukersamfunnet bittelitt..
  LenaE

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke i tvil et eneste sekund, jeg synes hanken på Bagger si kanne er teit, den gamle er mye, mye finere. Og i tillegg er jo samvittigheten så utrolig mye bedre når man kjøper brukt. Jeg har et par små kanner som er ekstrembulkete, det er to fløtekanner. De har inskripsjonen Astoria på seg, og er fantastisk fine. Ingen kunne laget noe vakrere, det er tiden som har gjort dem så fine

  SvarSlett
 4. Eg hadde nok også gått for den til 15 kroner. Minnar meg om kannene (med saft i) som blir brukt rundt om på forskjellige forsamlingshus i området:)

  SvarSlett
 5. Helt klart at det må bli Loppis kanna. Den var kjempefin. Minner meg om sykehus vannkanner. Hilsen Søster Mymlen

  SvarSlett
 6. Jeg hadde HELT klart valgt loppiskanna:) Har finere form de, synes jeg:) Prisen har ABSOLUTT ingen ting å si for valget:)

  Fin helg ønskes deg og den herlige familien din:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 7. Loppiskanna er finest, og det er ei kanne jeg har sett og brukt på ulike juletrefester (?) - eller noe sånt? Den er utrolig god å holde, og veldig fin å helle av!

  SvarSlett
 8. Loppiskanna var jo bare nydelig da. :) Men, et lite spørsmål med tanke på spraylakkeringa av lysestakene dine... Har du en god fremgangsmåte?? Jeg har nemlig også vært på Mule å kjøpt meg lysestaker.. Planan var vel å få disse fin til jul, men må krype til korset og ærkjenne at jeg sliter litt. :( Sølvsprayen jeg kjøpte på europris vil liksom ikke feste seg, enda det er spray for tre, metall, glass(?) m.m. Lysestakene mine har stått til "herding" nå i noen døgn, og i kveld skulle jeg ta dem ibruk. Problemet var at når jeg satt lys i dem, så smittet sølvfargen av, og messingen blir sikkert å skinne gjennom litt... Hjelp..
  Har du noe råd for dette? På forhånd takk.. Eva.

  SvarSlett
 9. Hurra for loppis!! Hadde helt klart gått for ditt vakre loppiskupp. Jeg synes det er utrolig viktig å handle brukt, og ofte, som i dette tilfellet, så er det også de flotteste tingene.

  Likte ellers veldig godt hvordan du har satt bildene opp mot hverandre :)

  SvarSlett
 10. Jeg hadde valgt loppemarked-versjonen. Blant annet fordi jeg syns den designerkanna ser skikkelig ustødig ut.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...