fredag 14. januar 2011

Musikk: Lissie og Florrie


Når jeg vasker hus, pusser opp, styrer med ideer på arbeidsrommet mitt må jeg ha god musikk til arbeidet. De siste månedene har det gått mye på LISSIE. CD'n hennes gir meg bare så mye god energi!!

Jeg jobber jo med å booke artister så jeg hadde hørt om henne lenge før hennes opptreden på Senkveld, faktisk var jeg på konsert med henne på Blæst i Trondheim den kvelden det ble sendt. For en kveld!!! Hun var bare rååå på scenen, spilte gitar så det føyk og samtidig fikk oss alle rørt med sine flotte melodier og hæse stemme. Du har sikkert hørt hit'en "When I'm alone" som har gått på radio, men alle sangene hennes er kjempeflotte! Hun heter egentlig Lissie Maurus er 27 år og kommer fra Illinois, USA.

Sjekk ut hjemmesiden hennes:


Vi fikk snakke med henne etter konserten og hun var verdens søteste og down-to-earth artist. Hun snakket litt om tekstene sine, om hvor mye hun elsket Norge, og vi tøyset om at hun kunne låne hytta vår og komme på 1 måneders ferie. Vi snakket også endel med kjæresten hennes både før og etter konserten. Han var et fruktfat uten like(!). De hadde ikke råd til å leie noen som kunne selge merchandise og CD'ene hennes så han sto tålmodig og solgte T-shirter med kjærestens navn på.

Bildene her tok jeg den kvelden, sorry de er litt blurry, men det var mørkt og fotografen hadde vel tatt noen glass rødvin da disse bildene ble tatt:-)


Så må jeg tipse dere om en annen dyktig jente, nemlig FLORRIE, en 21 år gammel trommis/singsongwriter fra Bristol. Hun har ikke hatt konserter i Norge enda, men om jeg skal stole på intuisjonen min blir hun nok å se på Lydverket og høre på P3 om noen måneder. Mark my words!


Hun er jo bare nydelig å se på, ja faktisk er hun model for Nina Ricci, men jenta har så mye mer å by på. Hun har bein i nesa og har takket nei til å bli signert hos flere store recordcompanies. Hun venter til hun føler hun er klar! Det er også sjelden du ser jenter som synger mens de spiller trommer, men det gjør altså denne jenta:-) Sjekk ut hjemmesiden hennes hvor du faktisk også kan laste ned noen av sangene gratis.
Jeg anbefaler sangen "Give me Your Love".


Ha en flott helg fylt med god musikk, interiør, foto, kultur, blogg, venner og familie!!!

3 kommentarer:

 1. Ååå..heldige deg!! Musikken gir meg virkelig energi ja! Og så bra med tips, det liker jeg:) Jobbet i en platebutikk i fire år, men man skal ikke være lenge borte fra bransjen før man føler seg helt lost på hva som er nytt, skjult og bra..
  Legger meg til som følger jeg!
  klem Christine

  SvarSlett
 2. Hei, MøbelPøbel (kult navn!)!
  Så trivelig da! Det er så gøy å få nye følgere:-)

  Klem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Du burde absolutt sjekke her i morgen: http://www.oslolivefestival.no
  Vi har litt lik smak.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...