mandag 27. desember 2010

Ny sofa til jul!

Her er julestua mi med den nye Ikea hjørnesofa Karlstad med det flotte lysegråe trekket Isunda. Den kom jo levert i hundre biter, men etter 4 timer hadde Grekern og jeg klart det. Jeg kjøpte til nye sofa-ben i børsta stål og det gjorde den ekstra lekker!

Den er stor, kjempekomfortabel og høy å sitte i.
Og har man vært prolapsoperert så vet man å sette pris på en høy sofa:-))

 Her er årets juletre som jeg ble veldig fornøyd med:-)
Litt hjemmelaget julepynt med Panduropapir og masse annet stæsj i sølv og bling. Ja, til og med noen dompapper fløy oppi treet. Og en julesopp fra Kremmerhuset måtte jeg jo bare ha. Jeg insisterer hver advent på at jeg har nok pynt, men utrolig nok blir det noe nytt hvert år rundt slutten av desember.

Filosofen gledet seg veldig til jul og var ferdig pyntet i findressen til kl. 09:00. Prinse-sveisen var også på plass før mor hadde elget seg ut av sengen!


Findressen ble senere byttet ut med noe litt mer rødt.... Veldig greit at disse guttene har blitt så store at de tar seg av underholdningen og nissebesøket selv, mens mor får kokkelere og styre med alt det andre. Filosofen sang "Marys Boychild" så alle 12 rundt julebordet satt med en tåre i øyet, mens Storebror sang "Mor og Far sin sang" av Rasmus og Verdens beste band i ære over at bestemor og bestefar hadde vært kjærester i 50 år denne jula. Søtt...

Idag har vi hatt den årlige akedagen med venninnene mine og familiene våre.
Det var kaldt og på bildet over ser vi ut som noen skikkelige polfarere.

Men før vi dro oppi bakken var det samling hjemme hos en av de hvor vi overrasket den ene med lokalavisas julemarsipan for å være verdens beste venninne! Journalisten kom og intervjuet oss alle om vårt lange vennskap, tok bilder og ble direkte inspirert av historien vår tror jeg.
På torsdag kommer vi i lokalavisa:-)

Og så ble det akedag!!! Ohoi hvor det gikk! På bildet under ligger Grekern nede for telling etter hard landing, mens sønnene holder på å dø av latter! (Det gikk bra da, et skikkelig skuremerke på overleppa og noe skadet selvbilde:-))


Fortsatt god romjul til alle!

1 kommentar:

 1. så nydelig julestue da :)
  kjempefin den sofaen må jeg si... hmmm
  kanskje det blir en sånn når vi endelig får oss et sted å bo igjen ... når nå det måtte bli! ;)

  fortsatt gledelig jul til deg og dine -
  hyggelig at du la igjen noen ord hos meg ;) så fant jeg deg...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...