søndag 12. desember 2010

Kulde = gode motiv

Det er vel ingenting som kan måle seg med sommerbilder i solnedgang på en vakker gresk øy, men jeg synes sannelig kalde vinterdager i Trøndelag gir oss mange fine motiver, er dere ikke enig?

Over ser du inngangspartiet vårt i den kjempetrivelige tomannsboligen vi bor i. Ja, rotete på kjøkkenet som vanlig, men sååå vakkert utenfor.
En sak for Enova?
Jepp, huset vårt er fra 1962 og som dere skjønner har vi ikke byttet vinduer siden.
Den sparekontoen som skal brukes til nye vinduer blir hele tiden brukt på noe annet (tannlege, bilreparasjon, flybillett til Hellas o.l.). I mellomtiden tjener vår nettlevrandør NTE godt på oss.... Til sommeren kanskje... Ja, det burde vi.....

Under er en serie av bilder fra vakre Trondheim. Jeg og Grekern tok oss en fridag i november i fjor og tok oss en romantisk tur dit. Dette er resultatet av fotosafarien vår i bitende kulde.


 

Det er jo sjelden at Grekern blir med på bilder, han er som regel bak kameraet, men her poserer han ved bryggene. Og under smiler bollekinnene mine etter varm kakao på Dromedar Bar på sjarmerende Bakklandet. Her kan vi gå rundt i flere timer og se på arkitektur, farger og detaljer i de gamle husene.


Fortsatt god advent, her brenner det nå tre lys i staken!

1 kommentar:

  1. Vakre bilder kjære deg! Men må si jeg ikke savner de vinduene der nå ja....håper virkelig dere får skiftet snart for de holder ikke på varmen nei i disse dager...
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...