søndag 20. februar 2011

Hellas... Ελλαδαρα, δευτερη πατριδα!!


Ååå, som jeg savner Hellas for tiden....
Ελλαδαρα, δευτερη πατριδα!! (som da betyr; Hellas, mitt andre hjemland!)


Det var veldig godt å se sola igjen på den Trønderske himmelen, men jeg vil liksom ha noe mer!
Gi meg sol, varm fønvind, gresk vår og en tur ut til de Kykladiske øyene...


Alle bildene i dette innlegget er tatt av Grekern (min bedre halvdel). Er han ikke dyktig?!En tur til Oia på Santorini...
eller til Zakynthos i de Ioniske øyer....


...eller vakre Ipiros i Nord-Hellas....


...eller dra på fotosafari / windowshopping / sightseeing / tavernabesøk / loppis i selveste Athen...


Nei, på tide å våkne opp fra dagdrømmene mine. Guttene vil på en helt annen reise..
Nemlig "Gullivers reise" på kino. Ja, ja, hverdagen kaller!

10 kommentarer:

 1. Så enig, så enig! Jeg lengter også etter sol og varme. Det har jeg gjort noe med og reiser i mars så jeg får varmet opp skrotten litt :)
  Ha ei finfin uke, med ønsker om at snøen forsvinner og at det snart blir mulig å sitte ute uten å hutre;))

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder!:D Har aldri vært i Hellas, men det står på planene over drømmereiser!:)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Skjønner godt at du savner Hellas, nesten jeg gjør det selv...hihihii Må vel klare å ta med hele fammen dit en gang, vi har jo vært på Kreta for maaaaange år siden, så er vel på tide med en ny tur snart ;)

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder! Ja. Jeg fikk litt hjem(land)lengsel...

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder :) ikke rart du lengter tilbake til dette :)
  Ha en fin uke.. dagene er litt lengre å sola varmer litt mer hver dag nå :)))
  Janne G

  SvarSlett
 6. Hei!! Flotte bilder!! Ja han er flink, mannen din!! Den gjengen som vi var sammen med i Athen tiden vår har snakket om en felles tur i begynnelsen avjuni. Men det skjer ikke noe, så det spørs om det blir noe av. Vi vil alle egentlig tilbake for å mimre, men også se på forandringer..... Jeg er reiselysten hele tiden, egentlig hvor som helst!! Men du vet- tid, penger, jobb...... Man skulle vunnet en sabla lotto-gevinst, og reist...... Det er lov å drømme!! Ha det fint!! AnneK:-)- Tom hilser!!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelige kommentarer! Jeg skal videreformidle skrytet til Grekern:-)

  Jenter, det er ingenting å vente med, ta dere en vårtur til Hellas! Nå har jo Norwegian nettopp begynt med direkteflight til Athen fra Gardermoen!!! Billige er det også! Jeg sverger dog fortsatt til KLM's rute fra Trondheim, mest praktisk for oss trøndere.

  I morgen drar Grekern til Oslo i ens ærend for å fornye det greske passet sitt. Upraktiske greier at han må helt dit bare for et par fingeravtrykk, men, men... Og jeg som trodde byråkrati-red-tape kun fantes i Hellas:-)

  I april drar vi til Hellas og vi storgleder oss. Gresk vår er jo bare sååå hærlig, alt er grønt & friskt og det er akkurat varm nok temperatur til bilturer og litt småbading på stranda vår. I can't wait!!

  Søndagsklem til alle dere trivelige bloggjenter!

  SvarSlett
 8. Jo, takk for det! Bare bruk artikkelen ja! Det finnes minst to feilsitater i den artikkelen, men skitt au, det blir vel ofte sånn, når journalister driver på har jeg inntrykk av.. All PR er god PR, er det ikke det man sier? ;-)

  SvarSlett
 9. HEi søte Maraonjenta:) Jeg har vært her inne flere ganger, og du skiller deg ut med ditt koselige greske feriehus og skjønne familie:)

  TUUUSEN takk for eske som er oppdaget i dag... Den har kommet i posten, og har blitt gjemt innerst i klesskapet...siden det vanligvis pleier å være forbudte ( kopper ) som kommer i posten, og da gjemmes de til jeg er hjemme. Denne gangen ble pakken gjemt og glemt...så det var jammen bra du gav meg en påminnelse. Ellers var det jo bare en SUPERKOSELIG gave:) Så grei du er. Tenk at du har laget den til meg??? Papirklippene har fått sin plass på skapet, og boksen har kommet på plass i eskesamlingen på skrivepulten:) KOSELIG!! Tusen takk:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...