onsdag 9. februar 2011

Blyant-kunst


Bloggjenter dere gir meg så mye inspirasjon!
Idag minnet min gode greske venninne Maria om at blyanter kan virkelig skape kunst. Bildet øverst er et bilde Grekern tok for over 20 år siden da han eksperimenterte med fotografering, farger og lys. Han minnes hvor mange timer det tok for ham å lage det....kvessing...spissing... og kvessing. Det var i gamle dager før barn & kone, hvor han hadde betraktelig mer tid til slike puslerier.

Og bildet under er hva Maria hadde på bloggen. En kunstner fra Brasil har laget disse små kunstverkene. Sjekk bloggen til Maria The little box for å se mer:-)  


Det er litt artig hvordan Maria og jeg oppdaget hverandre. Jeg kjøpte for ett år siden et par søte stoff-øredobber gjennom Epla og når pakken kom i posten oppdaget jeg et gresk avsendernavn og at hun bodde i nabobyen!! It's a small world!! Jeg tok straks kontakt og vi ble kjempeglade for å oppdage hverandres greske familier, det er jo ikke mange av oss her i Nord-Trøndelag!
Det var så trivelig å treffes å endelig få prate litt gresk igjen!
 Maria lager de mest fantastiske ting og er med i butikkollektivet PRYD sammen med flere veldig dyktige jenter. Om du er i Trondheim kan du finne produktene hennes på Pryd PopUp på Mercursenteret og på Pryd på Bakklandet. Hun har nå en flott GiveAway gående med hele tre ulike sett. Ta en titt: HER

1 kommentar:

  1. Hei igjen Marathonjenta!
    Takk for koselig kommentar!
    Jeg er helt Gresk og nå skal jeg innom Marias sin blogg og ;-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...