søndag 1. juli 2012

Tomater til souvlaki gyros

Filosofen og Storebror har fått seg tomatplante av mormora si og jeg skal si den får omsorg!
Nesten så mor blir småsjalu på all dullingen, vanningen og kjærligheten. 
Men etter all dernne oppmerksomheten og mye potteflytting for å finne mest sol i huset 
har planten produsert mange fine babytomater og nye er på vei.

Hva er vel bedre en søte, saftige selvdyrkede tomater inni selvlaget gresk souvlaki gyros?


Ha en flott søndag! 

Idag er vi innbedt til greske venner på middag så det blir vel som vanlig høyt støynivå, gestikulering og diskuskjoner på mitt andre morsmål. Aldri kjedelig i greske lag!


9 kommentarer:

  1. Nam nam! INgenting smaker så godt som egenprodusert mat! :-)

    SvarSlett
  2. those tomatoes look so delicious to eat!

    SvarSlett
  3. Mmm, nå fikk jeg veldig lyst på gresk mat. Det er en oksegryte som jeg aldri husker navnet på, som jeg er så begeistra for. Men her blir det straks indisk kyllinggryte, ikke så verst det heller.

    SvarSlett
  4. Du har ikke lyst til å dele oppskrifter på noen greske retter da?
    Elsker gresk mat(spesielt moussaka), men har aldri laget det selv.
    Toro sin Moussaka teller ikke som gresk mat ;)

    Klem,
    Christel

    SvarSlett
  5. Gleder meg til jeg også får tomater i vinduskarmen

    SvarSlett
  6. Så deilig det ser ut. Lekre bilder!

    SvarSlett
  7. Søte barn og søte tomater. Takk for koooslig besøk i dag. HERRLIG :) Håper på mye besøk..si bare i fra så jeg blir effektiv :)) håper dere koser dere i kveld. Og du jeg selger også gamle kart og plansjer på butikken min )) Så du nevnte andre:))
    Koooos. Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...