torsdag 19. januar 2012

Loppefunn og skap-cowboy

Så fort sola skaper mer lys i hverdagen begynner jeg å drømme om vår og oppussingsprosjekter i hagen. Pussing, skraping, maling og spraying!

Så etter kjappe besøk på BruktBo Mule  og Misjonssentralen gjenbruk Røra  har jeg nå dette i hus:


Rammene skal få knallfarge og henges opp på rammeveggen jeg laget i forrige uke. Settekassa skal også sprayes og få litt dekorpapir.


 Har ikke den gusj-gule skjermen under flotte former?
Like voluptuous og curvy som eieren:-)

Selve kulelampa skal spraylakkeres. Kanskje jeg farger hele skjermen svart med tøyfarge eller rett og slett spraymaler den også?! Kanskje litt vanskelig med frynser? Tja, vi får se…


Filosofen på 9 år så forresten lampa og kalte den cowboylampa pga. frynsene. Han har jo sett mora si klippe i lamper før så han mente han kunne få frynsene om jeg ikke skulle ha de.

«De hadde vært fin på ei av skjortene mine».

Hjølp! Har jeg en skap-cowboy i hus?!
Jeg tenker lampa får beholde frynsene jeg….

Speilet under skal tapetseres og den hvite krusedull-saken skal sprayes både med rustgrunning og farge for så å bli en T-lysholder.


Det ligger også et nattbord baki bilen, men det må smugles inn kjellerveien. Vi vet jo hvor mye Grekern setter pris på flere oppussingsprosjekt:-)


9 kommentarer:

 1. Haha... Morsomt det med Grekern. Han er ikke den eneste mannen som ikke vet alt nei ;0). Blir mye spennende å følge med på her fremover ihvertfall. Bra handel! :0)

  SvarSlett
 2. Ååå så mye fint, gleder meg til å se etter bilder :)

  Klem Karianne

  SvarSlett
 3. Kjempefine rammer, gleder meg til å se resultatet! Men når det gjelder lampa; messing er veldig moderne for tiden....Er enig med deg, den gule skjermen var veldig fin i formene. Akkurat som meg, forresten, smal over skuldrene og brei over baken

  SvarSlett
 4. Hei:)Hi hi kjenner meg igjen;det er endel som må smugles inn her også..Så mange skatter du har funnet.Visste ikke om disse to butikkene,må ta meg en tur til Røra.
  I morra skal jeg på Auksjon på Asphaugen,et par mil fra Steinjer.Der er det alltid flotte skatter..God helg:)Klem

  SvarSlett
 5. Grekern kan bare være stille, for så lenge mor er fornøyd er alle fornøyde ;))
  Skal bli spennende å se :)
  Klæm

  SvarSlett
 6. Så mye fint! Det er så artig å ha sånne prosjekter på vent. Gleder meg til å se resultatet:) God helg!

  SvarSlett
 7. Oi, så mye fint du har funnet! Kommer til å bli smashing det der :)
  Må le av skap-cowboyen, tihi ;)
  God helg til deg!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 8. Herlig! Gleder meg til å se de ferdige resultatene. Min greker vil heller ikke ha "skrot", så det jeg plukker opp fra søppelcontainere må jeg også smugle inn i huset...:)

  SvarSlett
 9. Hei:-) jeg er kjempeglad for at du kjøpte tingene jeg lager utstilling av....ofte er det ting som ingen vil ha, sånn som bilderammer uten glass og bakside, men de er jo fantastiske for en kreativ sjel som oss:-) Det blir arti å se resultatene dine. Ha en fin lørdagskveld:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...