søndag 10. april 2011

Bloggpikene på besøk hos drillpikene.

 

Igår var jeg på et alle tiders bloggetreff! For det første så var det utrolig artige og trivelige bloggedamer jeg møtte, og for det andre så var plassen vi møttes på både sjarmerende og hjemmekoselig.
  

"Milde Mathilde og drillpikene" er en kombinasjon av klesbutikk, interiørbutikk, kafe, restaurant og livsstilssenter med mulighet for både en heftig Zumbatime og inspirasjonskurs. Dere må ta en titt innom bloggen til drillpikene. Eller stikk innom på Saksviktunet på Malvik!
  

Vi bloggjentene skapte ekstra desibel og lattersalver blandt salongene og den fargerike dekoren der.
Utrolig at det går an for 7 damer å møte hverandre for første gang at praten gikk så fort og lett.
Det var som om vi hadde kjent hverandre lenge:-) Dette må vi gjenta!
  
Bloggerne som var der var:


Vi vant på litt shopping også bland all jabbingen:-) Drillpikene har både Rice, Pip Studio, House Doctor, Green Gate og mange andre fargerike merker. Og på kleshengerne finner du både Parajumper, Maggie Wonka, Gustav, Fonnesberg osv. Og tilbehør må man jo ha! Jeg har kjøpt øredobber og smykke av merket Nora, Joy og Bjørg Jewellerys (som vant Nåløyeprisen 2011).


Til og med tapeten i prøverommet over er driiitlekker.... (og ja, jeg endte opp med å kjøpe tunikaen jeg prøvde og gikk ut derifra overstrødd med paljetter og bling-bling).

Mobil-bildene over er fra en av mine tidligere turer dit, bestandig gøy å shoppe der, man får masse god hjelp.
Og så gir hele plassen meg en slags rar estetisk lykke, med så mye fint interiør, stoff, tapeter og farger rundt meg blir jeg ja,..... ganske enkelt......i godt humør!


Som dere skjenner ble det en topp formiddag!
Oppfordrer resten av blogglandia til å ta seg en tur på bloggtreff i nærheten, det er ikke så skummelt som man tror. Faktisk kan det bli ganske trivelig, lærerrikt og inspirerende:-)

Med ønsker om en flott og vårlig uke!!!

6 kommentarer:

 1. Hei! det hørtes gøy ut!! Jeg har ikke vært på treff med flere, men jeg har hatt en til en treff med 2 bloggvenner. Det har også vært trivelig!! Kanskje trøndere er litt mer åpne enn folk her i Oslo?? AnneK:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for sist :) Ja sant det var trivelig :) Jeg kosa meg fra begynnelse til slutt , herlige damer alle sammen :)Dette må vi gjøre mere. Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. takk for sist:) Er så enig med deg, det var som om vi hadde kjent hverandre leeenge:) Avslappende og artig lørdag ble det virkelig:) Vi MÅ bare gjenta dette, på/i Verdaln kanskje?

  Klem Trine:) Hils den trivelige mammaen din:)

  SvarSlett
 4. Det så jo supertrivelig ut!Ha en flott søndag:)Mvh kathrin

  SvarSlett
 5. Ooohh fryyyd. Har hatt lyst på en tur til Malvik lenge, men nå er det ikke noe å vente på lenger ser jeg. En snarlig studietur er herved innvilget (av meg selv...til meg selv!!!)
  Ønsker deg ei fin uke Inger Lise. :-)

  SvarSlett
 6. Så koselig det ser ut!!!! Kjempesynd at vi ikke kunne komme!! Men vi kommer gjerne på et treff på verdaln :) Det hadde vært knall!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...