søndag 17. oktober 2010

Boken "Øya" på TV!

Jeg regner med det er endel av dere som har lest boka "Øya" av Victoria Hislop.
I dag har jeg sett første episode av den fantastiske serien laget av den greske TV-kanalen Mega. Jeg tørket tårer som bare det, utrolig godt laget, må nesten si bedre enn boka, og det er sjelden når det gjelder filmatiseringer av bestsellere.
Øya Spinalonga utenfor kysten ved Elounda på Kreta slik den ser ut idag. Fra 1913 til 1957 ble spedalske sendt til denne øya for å forhindre at andre ble smittet. Boka og serien forteller de sterke fortellingene rundt dette samfunnet.
Utrolige dyktige greske skuespillere gjør serien veldig rørende og ekte. NRK løp og kjøp!!
Georgos og Heleni over og døtrene deres på bildet under.


7 kommentarer:

 1. Jeg likte boken kjempegodt å håper serien blir vist i Norge! :)

  SvarSlett
 2. Boken er så fiiin... får lyst til å se serien jeg også!!! :)

  SvarSlett
 3. Ja, ikkesant damer, denne må jo bare NRK kjøpe! Men foreløpig er kun første episode vist på gresk Mega Channel og det vil nok ta noen måneder før den kommer nordover. Skulle gjerne vist den til dere, men det må nok litt teksting til først, den er jo på gresk:-)

  En annen flott gresk film som faktisk finnes på DVD med gresk tekst og ble vist en søndag på NRK er " A touch of spice". Også en fantastisk flott film!

  Heksedamen, fin blogg du hadde, jeg ble følger jeg! Og ja, lite med skinny dipping her og... mest chunky dunk!!!

  Søndagshilsen!

  SvarSlett
 4. Å, jeg også likte den boka og ville elske om den kom til Norge eller på dvd!

  SvarSlett
 5. Du har vel ikke tilfeldigvis fått tak i denne filmen?

  SvarSlett
 6. Har kjøpt serien via en nordmann i Hellas, tekstet på norsk. Er kommet til episode 8, og synes serien er flott. Flotte skuespillere og nydelig laget. Dette burde være noe for NRK eller TV2.

  SvarSlett
 7. Har fått kjøpt serien via en nordmann i Hellas, oversatt til norsk. Er kommet til episode 8, og er glad for at det er mange, mange episoder igjen.. Flotte skuespillere og nydelig laget.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...