søndag 5. september 2010

GreenGate-koserommet mitt

Velkommen inn i koserommet mitt! Eller rettere sagt Green Gate-rommet mitt:-) Dette er eldorado'et mitt hvor jeg kan sitte i flere timer og kose meg med all slags håndverk.Er ikke dette vakkert? Øst eller vest, hjemme er best!Det er faktisk oldemoren min som har brodert det i sart gammelrosa. Takk til mamma som har tatt vare på det alle disse årene og som har gitt det til meg.

Det er en salig blanding av gammelt og nytt her, noe er arvet, noe er loppis og noe er kjøpt på Cornelias Hus i Trondheim, Villa Beto på Levanger og litt fra Ikea og Kremmerhuset.
Ikke vanskelig å være kreativ på dette rommet, her har jeg hengt opp kjempebillige gardinstenger fra Ikea og brukt dem som innpakningspapir-holder. Veldig praktisk når gutta skal haste avgårde på 10-årsdag eller jeg vil pakke inn en knallrosa gave til en venninne:-)
Stolen reddet jeg fra mormors hytte på Skatval. Midt under oppussingen så jeg at elektrikerne brukte den som gardintrapp så jeg snek den forsiktig ut. Den trives mye bedre på koserommet enn under skitne håndverkerføtter.

Sovesofa med gardin fra Ikea og masse puter i Green Gate-stil.De tre mennene i mitt liv (grekern, elstemann og filosofen) synes igrunnen at det er nok rosa, prikker, puter og "daill" som vi sier i Trøndelag, men jeg kan ikke garantere at det ikke kommer mer....

2 kommentarer:

 1. Hei på deg;)
  For et herlig rom i godthumørfarger! Så smart med de stengene med papir!
  Jeg liker de blomstrede GG best, og her passet de flott inn;)
  Nyt det flotte været og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. så lekkert! green gate fargene er gode å ha nå som høsten er her, og vinter er i anmarsj.. :) tviholder litt på sommeren det. .
  Koslig blogg du har!Legger meg til som følger jeg!
  Klem Therese

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...