mandag 25. oktober 2010

Badet mitt.

Her kommer noen detaljer fra badet vårt. Dette var vel det rommet som fikk oss til å kjøpe huset for 3 år siden. De tidligere eierne hadde gjort om et av soverommene til bad så det var stort, lekkert og nyoppusset. Her tilbringer både store og små mange koseminutt per dag:-)

Over har vi filosofen som har arvet sin mors kjærlighet for laaaange bad og badebomber.
Og under ser dere hvordan han "styler" badekaret. Som regel ligger det også piratbåter, små lego-pirater, svamper, Playmobildykkere og Elias Kongeskip oppi. Ikke like lekkert som når moren tar et spa, men det er fargerikt ihvertfall.Veggen over toalett og badekar er som en eneste stor settekasse hvor jeg varierer innhold etter humør og årstid. Nå er det høst og spatid....
Duftelys og oppheng for de utallige øredobbene mine...


Tid for både pedicure og manicure. Boken er "Hender og føtter" av Vendela Kirsebom. Jeg elsker negleproduktene til Alessandro og den bleke høstkroppen blir veldig glad av litt Elizabeth Arden krem med honningdråper som smelter når de kommer på huden.Over ser du den kjempepraktiske toalettholderen. Her går det 5 i gangen og det kan være greit med mange i huset. Dekorativt synes jeg også det er...


Mye rosa/fuchsia på badet, ja til og med do-børsten!!


Nydelige kremer fra Boots Apotek. Disse har foressten blitt supre vertinnegave.

Og i gangen utenfor badet har jeg nettopp laget disse fargerike vimplene i papir fra Panduro. Elsker disse fargene og mønstrene!!

1 kommentar:

  1. Må le litt når jeg ser hvilken flis dere har på badet...skremmende likt det vi har tatt ut til ny badet vårt ;) Men vi har litt mindre bad da :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...