torsdag 3. april 2014

Lanseringen av PS2014 på Ikea Leangen


Det er alltid trivelig å få invitasjon til lanseringer av nye designprodukter fra IKEA.
Og på tirsdag dro jeg en svipptur (kombinert med venninnebesøk) til Trondheim.

På IKEA Leangen ble vi godt tatt imot av de trivelige ansatte og fikk både litt intro til de nye produktene samt snitter, drikke og en mulighet til å treffe andre bloggere fra Trøndelag.
Gjensynsglede og mye skravling! 













Mange fine produkter; jeg likte spesielt det lille lakserosae hjørneskapet og pop-up-lampen i hvitt med mintgrønt eller oransje inni. Men den store forelskelsen kom da jeg så stålampa over her (med smilende Ikea-ansatt inni :-), den havnet kjapt oppi handlekurva på vei ut.





Bloggen til IKEA har desverre blitt lagt ned, men følg gjerne IKEA på Facebook.com/IKEANorge og @IKEANorge på Instagram for å bli oppdatert og inspirert.

Det var mange trønderbloggere på lanseringen bl.a.
Frøken Milla
Bengtgarden
Bjørkli Søndre
Victorias hjem
Hverdagsliv det gode liv
Fjordby
Anniken Zahl Furunes
Teak Tray Weekdays
Sans For Sånt



 Her er et lite bilde av de utrolig dyktige interiørdesignerne som ordner alle de freshe miljøene i toppetasjen på IKEA Leangen. Jeg blir ofte fascinert hvor ekte og hjemmekoselige de ulike stuene, barnerommene, ja tilogmed hyttemiljøene er. Keep up the good work, Emma, Viktoria og Marit!!


Vi tøttene er gromme på sosiale media og her oppdaterer gode Camilla Instagramkontoen sin med ferske bilder. Du kan se flere av produktene på Instagram under #ikeaps2014 eller på IKEAs hjemmeside.



Takk for en trivelig kveld og masse inspirasjon!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...