tirsdag 7. september 2010

Godvær!!!!



ÅÅåååå det er så godt med litt godvær her i Trøndelag!!
Skikkelig sensommersol ute idag:-)
Bildene over er dog ikke tatt i dag, men er fine sommerminner fra Maraton-stranda hvor Storebror og Filosofen storkoste seg i flere uker. Nesten så jeg kan føle saltsjøspruten fra middelhavet og grillet blekksprutlukt fra Leonidas taverna like bak. Sukk.....

søndag 5. september 2010

GreenGate-koserommet mitt

Velkommen inn i koserommet mitt! Eller rettere sagt Green Gate-rommet mitt:-) Dette er eldorado'et mitt hvor jeg kan sitte i flere timer og kose meg med all slags håndverk.



Er ikke dette vakkert? Øst eller vest, hjemme er best!Det er faktisk oldemoren min som har brodert det i sart gammelrosa. Takk til mamma som har tatt vare på det alle disse årene og som har gitt det til meg.

Det er en salig blanding av gammelt og nytt her, noe er arvet, noe er loppis og noe er kjøpt på Cornelias Hus i Trondheim, Villa Beto på Levanger og litt fra Ikea og Kremmerhuset.




Ikke vanskelig å være kreativ på dette rommet, her har jeg hengt opp kjempebillige gardinstenger fra Ikea og brukt dem som innpakningspapir-holder. Veldig praktisk når gutta skal haste avgårde på 10-årsdag eller jeg vil pakke inn en knallrosa gave til en venninne:-)
Stolen reddet jeg fra mormors hytte på Skatval. Midt under oppussingen så jeg at elektrikerne brukte den som gardintrapp så jeg snek den forsiktig ut. Den trives mye bedre på koserommet enn under skitne håndverkerføtter.

Sovesofa med gardin fra Ikea og masse puter i Green Gate-stil.



De tre mennene i mitt liv (grekern, elstemann og filosofen) synes igrunnen at det er nok rosa, prikker, puter og "daill" som vi sier i Trøndelag, men jeg kan ikke garantere at det ikke kommer mer....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...